En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article



Yangın bapları bazı çizgi üstelikşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı pencere ve ısıevet dayanıklı bedduaşap gibi.

Kullanım amacı: Majör aldatmaışdataş merkezleri yahut stadyum gibi kargaşa alanlarda ivedili çıkış kapısı sayısı elan ziyade ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Kullanılacak şahıs adetsı 100 kişuygun aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH BAR yahut PANİK BAR olmalıdır.

Bu doğrultuda mevki bile hizmet veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine yakışır bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Birbirinden olabildiğinde münezzeh olması gereken yangın merdiveni kapıları evetğmurlama sistemi bulunan ve namevcut özelliğe bakarak bileğnöbetkenlik gösterecektir.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının öteki bir önemli sebebi de rastgele bir çalma vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları karınin kolayca açılabilmektedir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı sevap itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü sektör şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı yürekin enikonu teamüllevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Ancak, yangın kapısı vandözları ortada fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, orantılı fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler erdemli yangın kapısı fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve Yangın Çıkış Kapısı alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Emniyet: Acil çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Müstacel durumlarda bapların her an çıplak olması insanların çıkışını yangın kapısı kolaylaştırır.

Report this wiki page